[Kako uloviti lignju] - Artuković, Lovro ([Zagreb], 1990)
Frontalni prikaz sjedećeg muškog lika u čamcu koji u desnoj podignutoj ruci drži udicu kojom peca tri lignje.
Signature nema.
Naslov dao autor.
Crtež izložen na 13. zagrebačkoj izložbi jugoslavenskog crteža održanoj u Kabinetu grafike JAZU i Umjetničkom paviljonu u Zagrebu 1991.
Pregledanp
Keywords: kombinirana tehnika