[Glava djevojke] - Parać, Vjekoslav (1927)
Prikaz ženske glave u poluprofilu blago pognute. Na poleđini, obrnuto u odnosu na prikaz sa prednje strane, skica iste ženske glave išarana bojom.
Desno dolje u koso kredom: VParać 27.
Naslov dao katalogizator.
Crtež izložen i reproduciran u katalogu samostalne izložbe V. Paraća održane u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu 1984.
Keywords: olovka; krede