[Ptica] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1969)
U prvom planu prikaz ptice u profilu na kvadratnom polju s motivom trolista s biljnim ornamentom, u pozadini s lijeve strane gore dva stabla stilizirana na način "riblje kosti" s pticom u letu.