Dvorana u kuli : Veliki Tabor - Iveković, Oton (1921)
Prikaz interijera s kaminom i vratima na desnom, te otvorom i malim prozorom unutar prozorskih niša na preostala dva zida. Strop pokriven drvenim daskama i gredama, a pod popločen.