Dolina, kuće - Vaništa, Josip (1988)
Prikaz pejzaža sa brežuljcima, udolinama, naznakama suhog raslinja u prvom, te kućicom sa lijeve strane u drugom planu.
Desno dolje olovkom: 88 J. Vaništa
Na Papirnoj podlozi ispod nalijepljenog crteža desno dolje olovkom: Dolina, Kuće 88 35 x 50 // olovka 26,5 45,3, sredina dolje duž ruba olovkom: Crtano u pr oljeće 1988 (Travanj) u selu Tkalci kod Kravarskog, Vukomeričke gorice
Naslov dao autor.
Keywords: Pejzažno slikarstvo; olovka