[Šetalište u Krakowu] - Topolčić, Ivan (Krakow, 1942)
U prednjem planu lijevo i desno po jedna klupa na kojoj sjedi čovjek. U pozadini park: drveće, travnjak, cvijeće, mostić i građevina.
Desno dolje akvarelom: Ivan Topolčić // Krakov 9-VII-1942
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Pejzažno slikarstvo; akvareli