[Predgrađe] - Škrnjug, Ljubo (1974)
Horizontalno razvedeni prikaz s kućama, odnosno njihovim krovovima na horizontu koji teče otprilike po središnjoj liniji formata. Donji dio ispunjen širokim, raznosmjernim namazima kistom.