[Kompozicija] I - Trtovac, Dino (1987)
Apstraktan prikaz sa dominantnim pravokutnim oblikom po sredini uz rubove kojeg mjestimice mrljasti namazi.
Desno dolje akvarelom: DINO TRTOVAC // 87, na poleđini sredina dolje kemijskom olovkom: I
Naslov djelomice dao katalogizator.
Keywords: akvareli