[Kompozicija] IV - Trtovac, Dino (1987)
Apstraktna kompozicija sa središnjim pravokutnim poljem unutar kojeg je ucrtan križ, a uokolo kojeg su mrljasti namazi.
Sredina dolje akvarelom: DINO TRTOVAC 1987, na poleđini sredina dolje kemijskom olovkom: IV
Naslov djelomice dao katalogizator.
Keywords: akvareli