Zaštita obrta - Režek, Ivo (1934)
Prikaz interieura krojačke radionice sa likom krojača za stolom sa šivaćim priborom u prvom planu te dvije krojačke lutke, šivaćim strojem i modnim crtežima na zidu u pozadini.
Desno gore tušem: IVES // 34, sredina gore olovkom: Zaštita obrta
Pravo ime autora: Ivo Režek
Iznad i ispod crteža bilješke olovkom.
Crtež nastao kao predložak ilustracije za Koprive.
Keywords: tuš