Zaštita obrta - Režek, Ivo (1934)
Prikaz interieura krojačke radionice sa likom krojača za stolom sa šivaćim priborom u prvom planu te dvije krojačke lutke, šivaćim strojem i modnim crtežima na zidu u pozadini.