Slaba praksa - Režek, Ivo (1934)
Muškarac i žena okrenuti jedan prema drugom i naslonjeni na niski stolić na kojem stoji kutija s novčićima.
Desno dolje tušem zaokruženo: IVES // 34
Pravo ime autora: Ivo Režek
Oko prikaza i na poleđini razne bilješke.
Crtež nastao kao predložak ilustracije za Koprive.
Keywords: tuš