[Stablo]. - Radauš, Vanja (1972)
Prikaz stabla s velikom krošnjom.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Pejzažno slikarstvo -- crteži -- Hrvatska; tuš; lavirani tuš