[Pejzaž]. - Radauš, Vanja (1970)
Skicozni prikaz pejzaža sa niskim raslinjem u prvom planu, te naznakama livade u pozadini, realiziran kratkim i energičnim potezima kista.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak dobiven od autora.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Pejzažno slikarstvo -- crteži -- Hrvatska; tuš; lavirani tuš