[Spomenik] - Radauš, Vanja (1950)
Prikaz stojeće figure koja u uzdignutoj ruci drži mač.
Signature nema.
Autor djela: Vanja Radauš --> podatak preuzet sa suhog žiga
Naslov dao autor.
Keywords: Figure; olovka; akvareli