Sulla vita e sugli scritti di Luca Svilović cenni - Alibranti, Andrija ([s. n.], 1888)
Bibliografija radova, izbor lat., hrv. i tal. govora, književnih sastava, prigodnih pjesama i pjesničkih prijevoda L. Svilovića.