Tko su bili preteče hrvatskoga preporoda - Rožić, Ferdo ([S. l.] : [s. n.], 1909)
Knjiga govori o Maksimilijanu Vrhovcu, Tomi Mikloušiću, Titu Brezovečkom, Matiji Jandriću, Marku Mahanoviću i Josipu Đurkovečkom.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Znamenite osobe -- Hrvatska -- 19. st; Hrvatska -- Povijest -- 1790.-1868.