Tko su bili preteče hrvatskoga preporoda - Rožić, Ferdo ([s. n.], 1909)
Knjiga govori o Maksimilijanu Vrhovcu, Tomi Mikloušiću, Titu Brezovečkom, Matiji Jandriću, Marku Mahanoviću i Josipu Đurkovečkom.