Rijeka : topografično-povjesničke bileške - Adamović, Vice ([Dubrovnik] : [s. n.], 1904)
O Rijeci dubrovačkoj.
Bibliografija: str. 39-40. i uz tekst.
Keywords: Rijeka dubrovačka -- Topografija; Rijeka dubrovačka -- Povijest