Una questione elettorale nel comune di Sebenico - Fenzi, Emannuele ([S. l. : s. n.], 1903)
Kako da se brojčano inferiorni Talijani suprotstave Hrvatima u političkom životu.
Puno ime autora: Emannuele Fenzi.
Keywords: Lokalni izbori -- Šibenik -- 1903.; Talijani -- Politička aktivnost -- Šibenik