Grudobran kraljevine Hrvatske - Deželić, Đuro, književnik ([s. n.], 1904)
O Srbima u Hrvatskoj; u povodu članka Vragoljana u "Novom Srbobranu" br. 47. i 48. od 14. i 15. III 1904. u kojem se tvrdi da su Srbi u Krajini bili grudobran Hrvatske