Carinska razstava : u hrvatskom trgovačkom društvu "Merkur" na Sušaku dne 9. travnja 1905. predavao Hinko Hinković. - Hinković, Hinko (Na Sušaku : Merkur, 1905)
O prijedlogu madžarske opozicije na carinsku rastavu Austrije i Ugarske i o položaju Hrvatske.