Kradja kod kraljevičkih Jezuita : jedno pravosudno umorstvo - Hinković, Hinko (Rieka : [s. n.], 1905)
U knjizi se detaljno iznose činjenice slučaja Nazarija Kehlera koji je završio u zatvoru zbog lažnog svjedočanstva i krivokletstva isusovca Karla Berette.
Puno ime autora: Hinko Hinković.