O smrti hrvatskoga kralja Zvonimira - Šišić, Ferdo (Zagreb : C. Albrecht (Maravić i Dečak), 1905)
Sadržaj: I. Kad je umro kralj Zvonimir ; II. Kako je umro kralj Zvonimir ; A. Kronika "Popa Dukljanina" ; B. Ljetopis Ivana Tomašića ; C. Ugarsko-poljski ljetopis. ; Zaključak.
P. o.: Vjesnik Hrvatskoga arheološkoga društva ; n. s., sv. 8, 1905.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Zvonimir, -- hrvatski kralj -- Smrt i pogreb -- Povijesni izvori; Hrvatska -- Povijest -- 925.-1102. -- Povijesni izvori