Revolucionarni pokret jugoslavenskih mornara u Šibeniku god. 1917.-18. - Trepov, Pero (Split : [s. n.], 1919)
Opisuje se djelovanje revolucionarnog pokreta jugoslavenskih mornara sa sjedištem u Šibeniku od početka 1917. do talijanske okupacije grada.
Str. [3]: Predgovor / [Pero Trepov].
Jedan bivši revolucionarac je pseudonim Pere Trepova.
Keywords: Jugoslavenstvo -- Šibenik -- 1914.-1918.; Šibenik -- Povijest -- 1914.-1918.; Šibenik -- Etnički odnosi -- 1914.-1918.