Slavensko bogoslužje u Istri - Spinčić, Vjekoslav (Pula : tisak i nakl. Laginja i dr., 1913)
Povijest slavenskog jezika i bogoslužja u Istri, molbenice, biskupije.
Puno ime autora: Vjekoslav Spinčić.
Keywords: Glagoljaška liturgija -- Hrvatska; Istra -- Crkvena povijest