Trializam i Hrvatska država - Bjelovučić, Nikola Zvonimir (Dubrovnik : pisac, 1911)
Država Habsburgovaca, vladarsko pravo u Hrvatskoj državi, Hrvatski sabor, vlada, poslovi u Austro-Ugarsko-Hrvatskoj Monarhiji, hrvatski ustroj i značaj ministarstava.
Puno ime autora: Nikola Zvonimir Bjelovučić.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Politička povijest -- Trializam -- Trijalizam -- Hrvatska državnost -- 1911. -- Hrvatska -- Austro-Ugarska Monarhija -- Pučka knjiga