Dva naša najveća pokojnika - Pavlek, Mihovil Miškina (Koprivnica : Braća Loborec, 1936)
Stihovi i proza o Matiji Gubcu i Antunu Radiću.
Om. nasl.
Keywords: Radić, Antun, -- političar; Gubec, Matija; Politička povijest -- Kulturna povijest -- Seljaštvo -- Hrvatsko pitanje -- Seljačka demokracija -- Seljačka književnost -- 1936. -- Hrvatska -- Kraljevina Jugoslavija -- Povijesni izvor -- Pučka knjiga