Što treba da se zna. - Roca, Stjepan ([S. l.] : [s. n.], 1937)
Knjiga govori o Jugoslaviji, Hrvatima i Srbima.
Puno ime autora: Stjepan Roca.
Sadrži i stihove.
Mesto predgovora: str. 3.
Keywords: Politička povijest -- Prvi svjetski rat -- Srpsko presizanje -- Ujedinjenje, 1918. -- Državna uprava -- Hrvatsko-srpski odnosi -- Jugoslavenstvo -- Unitarizam -- Crkvena povijest -- Katolička crkva -- Svećenstvo -- 1914-1930. -- Srbija -- Hrvatska -- Jugoslavija -- Povijesni izvor