Gumila - Brajnović, Marčelo (1974)
U donjem lijevom kutu formata prikaz muškog poprsja, odsječenog odozdo, desne ruke podignute i položene na kosu, a lijeve ispružene prema naprijed. U šaci lijeve ruke dvije očne jabučice. Kosa duga, prazne očne duplje, naglašene žile na čelu, vratu i rukama, rane po tijelu. Kroz desno uho provučena "žica" koja horizontalno dijeli čitav prikaz. U gornjem desnom kutu formata prozor s razbijenim staklom.
Desno dolje olovkom: M. BRAJNOVIĆ - GUMILA 1974.
Keywords: Fantastički motivi; olovka