Venezia : Cortile del Palazzo - Botteri-Dini, Josip (1988)
Pogled na palaču sa dvorišne strane. U centru prikaza bogato raščlanjena fasada sa dvije kupole, a sa obiju strana naznake bočnih dijelova palače.