[Istraživanja] - Percan, Renato (1978)
Triptih. Crtež lijevo: dva muškarca i žena. Nad njima dva kostura i ljudski likovi. Crtež sredina: dva istarska vola, ljudi i pas u gornjem dijelu. Crtež desno: tri prizora s grupicama ljudi.
Crtež lijevo - desno dolje sepijom: Renatopercan1978., crtež sredina - lijevo dolje sepijom: percanrenato 1978., crtež desno - desno dolje sepijom: percanreenato // 1978.
Naslov dao katalogizator.
Crteži su nalijepljeni na papirnu podlogu.
Keywords: Fantastički motivi; tuš