[Istraživanja] - Percan, Renato (1978)
Triptih. Crtež lijevo: dva muškarca i žena. Nad njima dva kostura i ljudski likovi. Crtež sredina: dva istarska vola, ljudi i pas u gornjem dijelu. Crtež desno: tri prizora s grupicama ljudi.