Histerični crtež III - Petrić, Ratko (1989)
Lijevi profil muškarca kojem iz usta izlazi gusti dim.
Signature nema. Na poleđini lijevo gore kemijskom olovkom: RATKO PETRIĆ: // "HISTERIČNI CRTEŽ III" // 1989 // TUŠ
Keywords: Fantastički motivi; tuš