Pejzaž - Drempetić-Hrčić, Zorislav (1989)
Na prikazu lijevo obrisi stabala, nisko spušteni oblaci.
Lijevo dolje pastelom: DREMPERTIĆ 89, na poleđini na sredini kemijskom olovkom: NSB 14. // PEJZAŽ 1989. // 380 x 570 mm // UGLJEN
Keywords: Pejzažno slikarstvo; ugljen