Kofer - Fatur, Jadranka (1983)
Veliki putnički kvčeg omotan konopcem crtan realistički.
Lijevo dolje olovkom: Jadranka Fatur 1983., sredina dolje olovkom: Kofer
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Kompozicije; Olovka; Olovke u boji