Balade 11 - Keser, Zlatko (1986)
Apstraktana prikaz spleta linijskih struktura, organskih oblika i sl.
Lijevo dolje tušem: K. 86., na poleđini desno dolje olovkom: Balade 11
Crtež je reproduciran u Depolo Josip, Keser Zlatko: Balade, Zagreb, Grafički zavod Hrvatske, 1987, serija Prizma.
Keywords: tuš