Balade 17 : [žena] - Keser, Zlatko (1986)
Lik trudne žene i tekst iznad i ispod priakaza.
Signature nema. Lijevo dolje tušem: 7. 1. 86., na poleđini desno dolje olovkom: Balade 17
Tekst iznad i ispod prikaza.
Crtež je reproduciran u Depolo Josip: Zlatko Keser: Balade, Zagreb, Grafički zavod Hrvatske, 1987.
Keywords: tuš