[Pijetao] - Večenaj, Ivan (1987)
U prvom planu veliki pijetao. Desno u daljini pastir sa šeširom sjedi, dvije krave, žena nad bunarom i selo.
Desno dolje tušem: I. Večenaj - T. 1987
Naslov dao katalogizator.
Keywords: tuš