[Akt] - Vejzović, Munir (1984)
Prikaz ženskog akta koji kleči pognut i rukama oslonjen o nedefinirane predmete prekrivene draperijom.
Lijevo dolje prešanim ugljenom: M. Vejzović, na poleđini desno dolje olovkom: M. Vejzović
Naslov dao katalogizator.
Keywords: ugljen