Ivo Kolović - Hegedušić, Krsto (1938)
Prikaz starca koji sjedi na klupici oslanjajući se na štap u desnoj ruci, u poluprofilu.
Desno gore olovkom: Ivo Kolović // 15. VII. 1938 // k Heg
Crtež izložen na izložbi Krste Hegedušića (u povodu devedesete obljetnice rođenja), održanoj u Muzejskom prostoru u Zagrebu, 24. 11. 1991. -
Keywords: Kolović, Ivo -- crteži; Figure; olovka