[Koncert] - Steiner, Milan (1915)
U prednjem planu četiri ženske figure s šeirima okrenute leđima. U pozadini podij s orkestrom.
Signature nema.
Naslov dao katalogizator.
Crtež je izložen na retrospektivnoj izložbi Milana Steinera u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu 1987.
Crtež je reproduciran u katalogu izložbe Milan Steiner, Zagreb, Umjetnički paviljon u Zagrebu, 1987.
Pregledano
Keywords: Genre scene; krede