[Za stolom] - Režek, Ivo
Prikaz interieura gostionice sa likom mlade žene i muškarca koji sjede za stolom sa zdjelom i bočicom, prikazanim u inverznoj perspektivi, u desnom uglu.
Signature nema.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: olovka