Estetična ocjena Gundulićeva Osmana - Pavić, Armin, književni povjesničar ([S. l.] : [s. n.], 1879)
Odgovor na raspravu Franje Markovića koja je izišla pod tim naslovom u Radu Jugoslavenske akademije, knj. 46.
Keywords: Gundulić, Ivan; Estetika književnosti