Mladi : problem ili resurs - Ilišin, Vlasta; Radin, Furio (Zagreb : Institut za društvena istraživanja, 2007)
Summary.
Zastupljeni autori: Vlasta Ilišin -- Furio Radin -- Dunja Potočnik -- Helena Štimac Radin -- Dejana Bouillet.
Prilog: Upitnik: str. 291-332
Bibliografija uz svaki rad
Keywords: mladi - Hrvatska - istraživanje - 1999.-2004. -- mladi - društveni status -- mladi - kvaliteta života -- mladi - vrijednosti