The system of indicators for regional development, structure and potentials - Černe, Andrej; Kušar, Simon (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2010)
Povzetek.
Bibliografija: str. 126-128
Kazalo
Keywords: regionalna geografija -- regionalni razvoj - prostorno planiranje -- regionalni razvoj - strukture naselja - infrastruktura