Okoljski učinki prometa in turizma v Sloveniji (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za geografijo, 2009)
Summary.
Bibliografija uz radove
Predmetno kazalo
Keywords: turizam - utjecaj na okoliš - Slovenija - zbornik -- promet - utjecaj na okoliš - Slovenija - zbornik