Iseljenici cresko-lošinjskog otočja u New Yorku i okolici : jedno stoljeće organiziranog društvenog života naših otočana u New Yorku - Bozanić, Anton (Otočki ljetopis Cres-Lošinj,, 1997)
Summary ; Riassunto.