Hrvatske kalendarske knjige u Sjevernoj Americi - Banov-Depope, Estela (Zagreb : Hrvatsko filološko društvo, 2001)
Summary.
Bibliografija: str. 149-153
Keywords: hrvatska pučka književnost - iseljeništvo -- narodni kalendari - Hrvati - Sjedinjene Američke Države -- serijske publikacije - hrvatsko iseljeništvo