Slovenski muzej in etnologija : od kabinetov čudes do muzejev 21. stoletja - Hudales, Jože (Ljubljana : Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2008)
Summary.
Bibliografija: str. 261-287
Kazala
Keywords: muzeji - povijest - Slovenija -- etnološke zbirke - povijest - Slovenija -- muzeologija - etnološke zbirke